bár csodák vannak hogy új polgármester lesz e.
+4
Templomos_Benedek
Boglarka
Klarissza
Oliver
8 posters
Szólásszabadság [OFF-topik]
Templomos_Benedek- Hunyadi
- Hozzászólások száma : 75
- Post n°26
polgármesteriség
Hát a játékban Esztergomban ha valaki elindul a polgármester választásra akkor annak nagy esélye nincs hogy polgármester legyen az ílető mert biztos hogy a legtöbb lakos a mostani polgármestere szavaz mert ténleg sokat tett a játékban esztergomért és én elégedet vagyok a munkájával.
Oliver- Admirális
- Hozzászólások száma : 193
- Post n°27
Re: Szólásszabadság [OFF-topik]
Benedek, kérlek sorolj fel két dolgot, amit Rika tett Esztergomért, két dolgot ami kizárólag az ö érdeme.
Boglarka- Hunyadi
- Hozzászólások száma : 28
- Post n°28
Két dolgot?Sok lesz az,annyit nem lehet felsorolni ami az Ő nevéhez köthető!
Az a baj,hogy hiába indul el bárki is ellene sokan már megszokásból is rá szavaznak.Azt se tudják,hogy ki is az ellenfél,csak "Ő volt eddig ,akkor most is rá szavazok"
Ha egy kicsit is nézné a másikat,akkor nem indulna el a szavazáson és esélyt adna arra,hogy más is kipróbálja ,hogy milyen is pm-nek lenni.Nem is szabadna hagyni,hogy hónapokon keresztül ugyanaz legyen a polgármester.Kb.15 embernek érdekes ez a játék ,a többinek meg élete részévé válik és már csak megszokásból lép be.Olyan ,mint a reggeli kávé.Nélküle nem kezdődik a nap!
Az a baj,hogy hiába indul el bárki is ellene sokan már megszokásból is rá szavaznak.Azt se tudják,hogy ki is az ellenfél,csak "Ő volt eddig ,akkor most is rá szavazok"
Ha egy kicsit is nézné a másikat,akkor nem indulna el a szavazáson és esélyt adna arra,hogy más is kipróbálja ,hogy milyen is pm-nek lenni.Nem is szabadna hagyni,hogy hónapokon keresztül ugyanaz legyen a polgármester.Kb.15 embernek érdekes ez a játék ,a többinek meg élete részévé válik és már csak megszokásból lép be.Olyan ,mint a reggeli kávé.Nélküle nem kezdődik a nap!
Vendég- Guest
- Post n°29
Ahogy láttam, csak Győrben van néha váltás.Rika és Rspk, már több mint 200 napja Polgármesterek.
- Post n°30
polgármesterisé
így van
Vendég- Guest
- Post n°31
Most indul Cruger50 én nem fogok indulni és írtam neki levelet ha pozitív választ kapok akkor én támogatom!
Oliver- Admirális
- Post n°32
Ha kezdő nagyon, inkább ne bízd rá, persze csak ha nagyon. A Kamara szar, így ha a polgármester is hasonló, baj van. Mint Esztergomban vagy Székesfehérváron.
- Post n°33
polgármesteriség vagy polgármester
Miér lenne rossz a polgármester itt esztergomban?
Oliver- Admirális
- Post n°34
Tegyél ki 10 zsák valamit a piacra, majd meglátod.
Egyébként már mondtam, egy dolgot mondj nekem, ami a Polgármester érdeme és ami hasznos a városnak nem neki vagy egy két embernek.
Egyébként már mondtam, egy dolgot mondj nekem, ami a Polgármester érdeme és ami hasznos a városnak nem neki vagy egy két embernek.
- Post n°35
polgármesteriség
Jólvan de amikor volt ez a horvát mozgalom akkor a mi érdekünkben nem engedélyezte egy darabik a kimenetelt mert a horvátok rajtunk keresztül mennek átt vagy már átmentek na mindegy most túlnagy politizálnékom nincsen.
Apám szerinted nem lenne rossz ötlet hogy lenne rendezve egy párbaj verseny 3-szintüeknek?
Apám szerinted nem lenne rossz ötlet hogy lenne rendezve egy párbaj verseny 3-szintüeknek?
Vendég- Guest
- Post n°36
Nem voltunk veszélyben, így fölösleges volt, de az a kamara intézkedése volt, nem Rikáé.
Oliver- Admirális
- Post n°37
Nagyon jó ötlet, de ne nagyon írj párbajról, mert RIka már perelte Rozsát emiatt, nehogy mi is megjárjuk. sajnos ez vastag de nem vicc
- Post n°38
.
ná hát ez egy kicsit hülyeség miért nagy bűn az hogy valaki ír a párbajról?
tudom nem te találtat ki de akor is nagy hülyeség és ezel nagy törvény nincs megszedve szerintem.
tudom nem te találtat ki de akor is nagy hülyeség és ezel nagy törvény nincs megszedve szerintem.
- Post n°39
.
akkor inkáb lefujom a kitalálcsiómat mert ténleg nagy baj lesz ha megvalositom.
Oliver- Admirális
- Post n°40
Nem lesz semmi baj, nyugi, nem érdeke még senkinek hogy téged megalázzanak, egyelőre még nem te vagy a soron és ha minden igaz, lehet amire más is sora kerülne, új Kamara lesz és megfizet mindenki mindenért vagy boldogan élnek míg meg nem halnak, ti döntitek el.
Vendég- Guest
- Post n°41
Szerintem jöhet nyugodtan, de Farkasé a végső szó. .)
Oliver- Admirális
- Post n°42
Ezt a Tanácsteremben folytatjuk, nem itt.
Boglarka- Hunyadi
- Post n°43
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
- Post n°44
Új év
Én is boldog új évet kivánok mindenkinek.
2011
2011
Boglarka- Hunyadi
- Post n°45
Nagyon úgy néz ki,hogy Rspk marad a polgármesterünk.:S
Sondage réalisé le 01/01
1. Rspk : 80%
2. Avalium : 20%
Sondage réalisé le 01/01
1. Rspk : 80%
2. Avalium : 20%
- Post n°46
Polgármesteriség
hát van ijen akkor jó polgármester lehet rspk ha igy vezet.
Mondjuk én nem tuthatom mert nem tapasztaltam polgármesteri képeségét.
Mondjuk én nem tuthatom mert nem tapasztaltam polgármesteri képeségét.
Rspk- Rookie
- Hozzászólások száma : 3
- Post n°47
Tisztelt Jelenlevők!
Ha már ennyire örülnek egyesek annak, hogy jól állok a Polgármester választáson. S ellenfelem véleményét is megtudtam arról, hogy mennyire tartja az ítélőképességem. Ha nem zavar titeket, kifejtem én is a véleményem.
Az elmúlt 200 napban mindent megtettem, amit csak tudtam. Sajnos a korrupció fedezése nem olyan könnyű, mint ahogy látszik. 40Ft-t napi 40 hal vagy 120 kenyér eladásával tudnák fedezni. Valamiért ez nem jön össze. S főnemes sincs, így a belőle járó 4Ft se folyik be.
A Székesfehérváriak láthatják, hogy a piaci eladásokkal se tudok pénz keresni. A többi várostól és a kamarától függök. 80 aktív ember van, ez azt jelenti, hogy napi 0,5Ft-t kéne tőlük beszednem, hogy fedezzem a korrupciót.
Köszönöm, hogy meghallgattak, mint az érintett személy. Ja és amennyiben király leszek, örülhettek majd, átadom a Polgármesteri széket. S én mindenki fejét a helyén hagyom.
Ha már ennyire örülnek egyesek annak, hogy jól állok a Polgármester választáson. S ellenfelem véleményét is megtudtam arról, hogy mennyire tartja az ítélőképességem. Ha nem zavar titeket, kifejtem én is a véleményem.
Az elmúlt 200 napban mindent megtettem, amit csak tudtam. Sajnos a korrupció fedezése nem olyan könnyű, mint ahogy látszik. 40Ft-t napi 40 hal vagy 120 kenyér eladásával tudnák fedezni. Valamiért ez nem jön össze. S főnemes sincs, így a belőle járó 4Ft se folyik be.
A Székesfehérváriak láthatják, hogy a piaci eladásokkal se tudok pénz keresni. A többi várostól és a kamarától függök. 80 aktív ember van, ez azt jelenti, hogy napi 0,5Ft-t kéne tőlük beszednem, hogy fedezzem a korrupciót.
Köszönöm, hogy meghallgattak, mint az érintett személy. Ja és amennyiben király leszek, örülhettek majd, átadom a Polgármesteri széket. S én mindenki fejét a helyén hagyom.
Oliver- Admirális
- Post n°48
Attól hogy valaki Király lesz, még nem lesz lehetősége fejet vágni, ha jó király hűséget fogadunk, ha rossz, szétrúgjuk a seggét, ennyi. A Királynak nehéz dolga lesz, ha az emberek nem szeretik, olyan Királyt aki fejszével próbál szeretetet hűséget szerezni az hamar a trónjával marad, főleg ha a Nádor is a Nép mellé áll.
Hunyadiak fejet senki ember fia előtt nem hajtanak, de erre semmi szükség, tisztelet és hűség többet ér mint az alázat.
Hunyadiak fejet senki ember fia előtt nem hajtanak, de erre semmi szükség, tisztelet és hűség többet ér mint az alázat.
Reruf- Rookie
- Hozzászólások száma : 1
- Post n°49
Nekem erről az Alamo film jut az eszembe.
- Isten előtt megalázkodok...és ezzel véget is ért a lista.
- Isten előtt megalázkodok...és ezzel véget is ért a lista.
kyou- Újonc
- Hozzászólások száma : 21
- Post n°50
Farkas wrote:Nem lesz semmi baj, nyugi, nem érdeke még senkinek hogy téged megalázzanak, egyelőre még nem te vagy a soron és ha minden igaz, lehet amire más is sora kerülne, új Kamara lesz és megfizet mindenki mindenért vagy boldogan élnek míg meg nem halnak, ti döntitek el.
1. Bár már 13 napot késtem , BUÉK...
2. Ha véletlen többségben lennénk a kamarában megnyugtatlak Beni, ha rossz helyre nézel már letámadnak ...