Hölgyek és Urak, Polgártársak,
Ide lenne már, újra kimondani amit gondolunk.
Egészségünkre,
Ide lenne már, újra kimondani amit gondolunk.
Egészségünkre,
A célom a tervvel nem épp ez volt, de ha szerinted csak ezt értem el vele, akkor mondjál jobb javaslatot.Farkas wrote:A Népszavazás úgy ahogy van, semmi értelme, a napi átlag 31, akkor hogy gyűjtsön bárki 30-nál többet és ha ki is gyűjti, a Kamara leszavazza és kész, ez mondhatni inkább csak a Nádor és Kamara illetve polgárok közötti távolság növelése.
A kamara elfogadta, hogy az adatok nyilvánosságra kerüljenek, így nem értem miért kiszivárogtatás.Farkas wrote:
Hidegen hagy a bányában dolgozok száma, hisz addig amíg nem volt baj ezt sem tette senki közé és most sem hivatalos információ, sőt kiszivárogtatásnak számít.
Gondolkoztunk már annak nyilvánosságra hozásán, de amennyiben a Magyar Királyság fórumán közzétesszük, abban az esetben bármelyik országból küldhetnek 1 ember, hogy megnézze mennyi pénzünk van. Amennyiben ezt megtudják, a letámadás valószínűsége növekedhet.Farkas wrote:
Minket az érdekel, hogy áll a Kamara kincstár, mennyi jön mennyi megy, mire stb. hogy a lopásokat bárki észre vegye, vagy a visszaéléseket.
Templomos_Benedek wrote:Én szerintem az a jó nádor aki nem magával tőrődik hanem a lakosokal és aki betartja a tőrvényeket meg minden ami tetszik a lakosoknak de énszerintem amit én itten most felsoroltam azok a legfontosabb dolgok.Szerintem