Hunyadi Központ

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Not all treasure is silver and gold!

5 posters

Népbeszéd [on]

Oliver
    Oliver
    Admirális

Hozzászólások száma : 193

Népbeszéd [on] Empty Népbeszéd [on]

Post  Oliver Thu 23 Dec 2010, 12:53

Hölgyek és Urak, Polgártársak,

Ide lenne már, újra kimondani amit gondolunk.

Egészségünkre,
    Oliver
    Oliver
    Admirális

Népbeszéd [on] Empty Re: Népbeszéd [on]

Post  Oliver Wed 29 Dec 2010, 03:25

Gazdasági Válság van, ez most nem vicc, az inkompetens Polgármesterek és Kamarások terméke ez a válság. A Piac tele van, munkák nincsenek, és mindenki csak veszít.

Székesfehérvár csődben, Esztergom túlterhelve, Győrnek pedig tele a raktára.

200 forint üti annak a markát aki három a jelenlegi Kamara által csinált hasznos dolgot felsorol ide.

Egyébként, a népszavazás még jobban elkúrták, napi átlag 30 fórumozó, de nekik 30 pozitív szavazat kell, csak ezért hogy aztán megtárgyalják, végeredmény kép, a Nép kússba legyen és kész ennyit jelent ez az új rendelet.
    Vendég
    Guest

Post  Vendég Wed 29 Dec 2010, 04:55

Hát csak 1 van szerintem.
    Eltörölték a nemkívánatos személy jelzőt.
    Oliver
    Oliver
    Admirális

Post  Oliver Wed 29 Dec 2010, 05:30

Valami igazit, nem formaságokat, értelmeset.
    Vendég
    Guest

Post  Vendég Wed 29 Dec 2010, 07:45

Azt nem tudok, nem csináltak igazából semmit.
    Rspk
    Rspk
    Rookie

Hozzászólások száma : 3

Post  Rspk Sun 02 Jan 2011, 04:43

! dolog, amelyet a jelenlegi kamara csinált:
    1. A népszavazást úgy módosítottuk a javaslatom alapján, hogy 1 szavazatot kapott a lakosok akarata (elismerem, elképzelhető, hogy 30-al több pozitív szavazat túl sok 779 lakos mellett)

2. A rendőrbírók nem lehetnek egyben Polgármesterek, így a Nádori visszaélés lehetőségét csökkentettük.

3. A bányában dolgozók számának és az illegális csoportok vezetőinek közzététele, hogy a lakosság tájékozottabb legyen.

4. Városi piacok rendbetétele.
    Oliver
    Oliver
    Admirális

Post  Oliver Sun 02 Jan 2011, 05:41

A Népszavazás úgy ahogy van, semmi értelme, a napi átlag 31, akkor hogy gyűjtsön bárki 30-nál többet és ha ki is gyűjti, a Kamara leszavazza és kész, ez mondhatni inkább csak a Nádor és Kamara illetve polgárok közötti távolság növelése.

A Második pont nagyon ironikus, hisz mind a három városban a Nádor közeli rokonai a Rendőrbirok.
    Továbbá a visszaélés már megtörtént többször is.

Hidegen hagy a bányában dolgozok száma, hisz addig amíg nem volt baj ezt sem tette senki közé és most sem hivatalos információ, sőt kiszivárogtatásnak számít.

Minket az érdekel, hogy áll a Kamara kincstár, mennyi jön mennyi megy, mire stb. hogy a lopásokat bárki észre vegye, vagy a visszaéléseket.

Tisztelettel,
    Rspk
    Rspk
    Rookie

Hozzászólások száma : 3

Post  Rspk Sun 02 Jan 2011, 05:50

Farkas wrote:A Népszavazás úgy ahogy van, semmi értelme, a napi átlag 31, akkor hogy gyűjtsön bárki 30-nál többet és ha ki is gyűjti, a Kamara leszavazza és kész, ez mondhatni inkább csak a Nádor és Kamara illetve polgárok közötti távolság növelése.
    A célom a tervvel nem épp ez volt, de ha szerinted csak ezt értem el vele, akkor mondjál jobb javaslatot.

Farkas wrote:
    Hidegen hagy a bányában dolgozok száma, hisz addig amíg nem volt baj ezt sem tette senki közé és most sem hivatalos információ, sőt kiszivárogtatásnak számít.
    A kamara elfogadta, hogy az adatok nyilvánosságra kerüljenek, így nem értem miért kiszivárogtatás.

Farkas wrote:
    Minket az érdekel, hogy áll a Kamara kincstár, mennyi jön mennyi megy, mire stb. hogy a lopásokat bárki észre vegye, vagy a visszaéléseket.
    Gondolkoztunk már annak nyilvánosságra hozásán, de amennyiben a Magyar Királyság fórumán közzétesszük, abban az esetben bármelyik országból küldhetnek 1 ember, hogy megnézze mennyi pénzünk van. Amennyiben ezt megtudják, a letámadás valószínűsége növekedhet.

A másik változat, hogy minden magyart külön csoportba teszünk, de valljuk be ez 779 embernél elég hosszadalmas, s az admin nem vállalná.
    Oliver
    Oliver
    Admirális

Post  Oliver Sun 02 Jan 2011, 08:57

Jobb javaslat a Népszavazásnál, maga a javaslat, pár perc és olvashatja a HEPE kampányunkban, igen ilyen is lesz, mi nem ígérjük azt amit mindenki eddig, hogy annyit ígérek hogy nem ígérek semmit és valóban nem is tesz semmit. Mi ígérünk, hisz mi értelme van a Kamarának ha semmit sem csinálnak?

A Kamara nem fogadott el semmit, amikor ön az első jelentéseket tette, de nem is nagyon számít, hisz ez nem nekünk tett jót, hanem csak egy végső megoldás volt, egy elégé hanyagolt problémára.

Egy királyság sem titkolja a Kincstárát, sőt a Kamara Fórumok nagy része nyilvános volt még nálunk is valamikor nem is olyan rég.
    Nehezen hiszem hogy pont mi kell eltakarjuk hogy mink van, amikor senki más nem félti, egyébként is a Magyar fórumot csak a Magyarok látják, az átutazok pedig nem értik, főleg ha másodlagos fórumon csinálnánk az Kereskedelmi Kamarát.

Reméljük a legjobbakat, hamarosan Király is lesz, saját Kincstárak, Biróssággal, okosan kell majd ezt kihasználni, az olyan Kamarások és Nádorok ellen, akik magasról szarnak a Törvényekre, emberekre. A Kamara és Nádor pedig gondoskodik majd a többiről, így szerintem a Király elnyeri a nép bizalmát és megnyeri a Nép támogatását.
    Templomos_Benedek
    Templomos_Benedek
    Hunyadi

Hozzászólások száma : 75

Népbeszéd [on] Empty Nádor téma

Post  Templomos_Benedek Mon 03 Jan 2011, 07:38

Én szerintem az a jó nádor aki nem magával tőrődik hanem a lakosokal és aki betartja a tőrvényeket meg minden ami tetszik a lakosoknak de énszerintem amit én itten most felsoroltam azok a legfontosabb dolgok.Szerintem
    Oliver
    Oliver
    Admirális

Post  Oliver Mon 03 Jan 2011, 08:19

Templomos_Benedek wrote:Én szerintem az a jó nádor aki nem magával tőrődik hanem a lakosokal és aki betartja a tőrvényeket meg minden ami tetszik a lakosoknak de énszerintem amit én itten most felsoroltam azok a legfontosabb dolgok.Szerintem

Így igaz, de ez nagyon nehéz, elég az is ha valaki megpróbálja, már az is több mint az ami eddig volt.
    Templomos_Benedek
    Templomos_Benedek
    Hunyadi

Post  Templomos_Benedek Mon 03 Jan 2011, 08:38

Hát az aki nem volt soha nádor az nemtudja hogy mijen nehéz útakon jár a személy.
    Templomos_Benedek
    Templomos_Benedek
    Hunyadi

Post  Templomos_Benedek Mon 03 Jan 2011, 08:38

Vagy is hogy mijen nehéz feladat
    Oliver
    Oliver
    Admirális

Post  Oliver Mon 03 Jan 2011, 12:15

Ha valaki ember a talpán és van már egy két éve, könnyedén elbánik egy ilyen kis országgal, nem nehéz Nádornak lenni, csak legyen ami kell a tarisznyába, de mi tagadás, jó tarisznyát nem két nap alatt tölt meg az ember.
    Boglarka
    Boglarka
    Hunyadi

Hozzászólások száma : 28

Post  Boglarka Mon 17 Jan 2011, 08:52

Szeretnék gratulálni a választásokhoz minden kamarásnak!Jó munkát és sikeres együttműködést kívánok!
    Oliver
    Oliver
    Admirális

Post  Oliver Tue 18 Jan 2011, 00:40

Valóban nagy eredmény ez, három párt annyi szavazatot szerzet mint egyedül a HEPE lista.

Nagyon köszönjük, az egész csapat nevében, a Kampányirodába is írtam egy kis köszönő levelet.
    kyou
    Újonc

Hozzászólások száma : 21

Post  kyou Wed 19 Jan 2011, 06:36

Tiszteletem! Igen a Piszkos Tizenkettő párt is nagyon köszöni a szavazatokat mindenkitől!

Sponsored content

Post  Sponsored content

Current date/time is Fri 15 Nov 2024, 00:41