Hunyadi Központ

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Not all treasure is silver and gold!

Hunyadi Elit Politikus Egyetem Kampányiroda

Oliver
    Oliver
    Admirális

Hozzászólások száma : 193

Hunyadi Elit Politikus Egyetem Kampányiroda Empty Hunyadi Elit Politikus Egyetem Kampányiroda

Post  Oliver Sat 08 Jan 2011, 13:59

Köszöntelek a Hunyadi Elit Politikus Egyetem Kamaraválasztási Kampányirodában.

Pár dolog, amiért érdemes elmenni szavazni:
    - Polgári jogaid bővítése, javaslathoz való jog
    - Városod gazdaságának tisztázása, fejlesztése, támogatása
    - Városod biztonságának fokozása, erősítése

- Kamarások munkája számodra is átlátható legyen, sőt te is részt vehetsz benne
    - Kamara által hozott Törvények, megnevezések tisztázása
    - A korrupt Kamarások felelősségre vonása
    - Törvénytelen Perekben elítéltek kártérítése, illetve tisztázása
    - Az Egyház és Kamara közötti kapcsolat tisztázása, anyagi támogatása
    - A Kamarások és Polgármesterek közötti kapcsolat Tisztázása
    - UniPoszt Törvény ( az az Egy Embernek egy Posztja lehet)
    - Az Egyháznak vezetője, részt vehet a Kamara Nyilvános Vitáin

Ezekért és még rengetek másért, gyere el szavazni a Kastélyba és Szavazz a Hunyadi Elit Politikus Egyetem jelöltreire.

A Jelöltekről szintén itt olvashatsz, továbbá itt teheted fel kérdéseidet vagy leírhatod javaslataidat.

Nem nehéz rendet rakni, volt már elég idejük arra hogy bizonyítsanak, de csak alkalmatlanságukat, kapzsiságukat, butaságukat bizonygatták.
    Rakj rendet, szavazz ránk!

Oliver
    Oliver
    Admirális

Hunyadi Elit Politikus Egyetem Kampányiroda Empty Re: Hunyadi Elit Politikus Egyetem Kampányiroda

Post  Oliver Mon 10 Jan 2011, 02:32

Kedves HEPE szimpatizálok, a következő táblával támogathatjátok a listánkat a Kamaraválasztáson:

Hunyadi Elit Politikus Egyetem Kampányiroda Szavazz

Ezt kell bemásolni(a méretei egy átlag bannerel nem haladják meg a megengedett 200x600 méretett):

Code:
    [img]http://img145.imageshack.us/img145/4820/szavazz.jpg[/img]

Kisebb méret:

Hunyadi Elit Politikus Egyetem Kampányiroda Kicsi1

Code:
    [img]http://img88.imageshack.us/img88/2218/kicsi1.jpg[/img]
    Oliver
    Oliver
    Admirális

Hunyadi Elit Politikus Egyetem Kampányiroda Empty Re: Hunyadi Elit Politikus Egyetem Kampányiroda

Post  Oliver Tue 11 Jan 2011, 04:14

Többen jelezték, hogy olvashatatlan a levél ékezetekkel, ezért ide is bemásolom:

Szerintem nem én vagyok az elso, sem pedig az utolsó aki arra kér, hogy szavazz rá.
    Viszont én leszek az elso, aki érvekkel teszem ezt, nem írom azt amit szoktak, nem írom, hogy nem ígérhetek semmit, nem mentem fel magam a kötelezettségek alól.
    Igazából nem is ígérni kell,hanem tenni a zsarnokság, a kapzsíság, a hatalommal visszaélok ellen.

Szavazz ránk és megtörik a zsarnokság jege.
    Szavazz ránk azért, hogy a tiéd is legyen ez a Királyság, ne csak azoké, akik kapzsi hatalomvágyukkal nem hagynak, szóhoz vagy székhez jutni.

VÁROS - KASTÉLY - KAMARA VÁLASZTÁS - HUNYADI ELIT POLITIKUS EGYETEM (HEPE)

Mindenkinek jár egy esély, ne azoknak ad, akik már annyiszor eljátszották.
    Add azoknak, akik tudnak mit kezdeni a bizalmaddal.

Szavazz a Hunyadi Elit Politikus Egyetem Listájára és látogasd meg a Kampány Irodánkat, ahol részletesebben olvashatod a programunkat és véleményezheted azt.
    Oliver
    Oliver
    Admirális

Post  Oliver Mon 17 Jan 2011, 07:54

Kedves és elragadó Hölgyek, Tisztelt Lovagok, Vitézek, Nemes Urak és Polgárok,

A nagy elnyomás, a sok igazságtalanság sebeire, semmilyen gyógyszer nem lett volna jobb annál amit adtatok.
    Amikor az ember azt hiszi, hogy most már az Isten sem akar segíteni, hogy még ö is a zsarnokok mellet állt, akkor történek csodák.

Igaz, sok csodának voltam már szemtanúja, de azt az érzést, amikor százak nyújtják kezüket egy közös célért, a szabadságért, a békéért, a sárba tiport reményekért soha nem lehet elfeledni.

Ahogy ígértük, illetve a Piszkos Tizenkettő is ígérte, ez a Királyság mától a te Királyságod is, mától ha bajban vagy, leírhatod és segítséget kérhetsz azoktól, akiket ezért választotál a Kamarába, hogy segítsenek.

Mától egy nagy csapat tagja vagy, annak a csapatnak amit Magyar Királyságnak nevezünk.

Ez az Úr akarata is, békességben, barátságban, egyetértésben élni.

Köszönöm hát nektek, a szép és reményt adó leveleket, köszönök minden szavazatot!

Sponsored content

Post  Sponsored content

Current date/time is Fri 15 Nov 2024, 00:48